Mitä mukaan tandemhypylle ja muuta yleistä tietoa

1. Muistathan ottaa mukaan lahjakorttisi
(tai tulostetun tilausvahvistuksen sähköpostistasi) tullessasi hyppäämään.
Jos sinulla ei ole lahjakorttia, voit maksaa hyppysi myös kassalle. Maksuvaihtoehdot löydät Hinnastosta. Huomioithan, että emme vastaanota käteistä.
Mikäli olet alle 18 vuotias, tarvitset lisäksi huoltajan suostumuksen.

2. Tulethan paikalle ajoissa
Paikalle tullessasi, ilmoittaudu kerhorakennuksemme sisätiloissa kassalle. Saat hyppyä koskevia papereita sekä terveydentilavakuutuksen. Terveydentilavakuutuksen kysymyksiin kyllä -vastanneilta, sekä kaikilta yli 65-vuotiailta hyppääjiltä vaaditaan aina lääkärin todistus hyppykunnosta. Tämän jälkeen, kun paperit on tarkastettu, pääset tandemhyppymestarimme hellään huomaan! Hän pitää sinulle noin 15-30 minuutin mittaisen maakoulutuksen, sekä saat varusteet hyppyä varten. Kaiken kaikkiaan aikaa hyppyyn sekä valmisteluihin kannattaa varata reilu 2 tuntia

3. Vaatetus
Varustaudu kentälle tullessasi rennolla liikunnallisella vaatetuksella ja liikuntaan sopivilla lenkkikengillä. Vuodenajan mukaan saatat tarvita ainoastaan lyhythihaisen t-paidan tai villa-paidan kerholta saamasi suojahaalarin alle. Päähinettä nimitetään huuvaksi. Se on nahkai-nen, pään muotoinen suojapäähine. Lisäksi saat suojalasit, jotka suojaavat silmiä vapaanpu-dotuksen viimalta. Suojalasien alla pystyy käyttämään silmälaseja.

4. Hyppyyn sisältyy videokuvaus
Tandemhyppymestarilla on GoPro-kamera mukana hypyllä.

5. Hypyillä on aina säävaraus
Jos sääolosuhteet eivät ole otolliset hypylle, voimme joutua sopimaan hypylle uuden ajankohdan.


Hypätessäsi tandemhypyn, liityt myös Turun Laskuvarjourheilijoiden jäseneksi. Ensimmäisen vuoden jäsenmaksu kuuluu tandemhypyn hintaan, joten jos jatkat itsenäiseen hyppäämiseen samana kesänä, vähennetään kuluvan vuoden jäsenmaksu kurssimaksusta.

Turun tandemhyppyihin liittyvissä kysymyksissä voit laittaa sähköpostia osoitteeseen:
info@tlu.fi

VARAA AIKA HYPYLLE!

Tästä ostoksille VERKKOKAUPPAAN