Mitä mukaan tandemhypylle?

Tässä muutama muistettava asia, kun olet varaamassa hyppyä:

1. Muistathan ottaa mukaan lahjakorttisi
(tai tulostetun tilausvahvistuksen sähköpostistasi) tullessasi hyppäämään.
Jos sinulla ei ole lahjakorttia, voit maksaa hyppysi myös kassalle. Maksuvaihtoehdot löydät Hinnastosta. Huomioithan, että emme vastaanota käteistä.
Mikäli olet alle 18 vuotias, tarvitset lisäksi huoltajan suostumuksen.

2. Tulethan paikalle ajoissa.
Paikalle tullessasi, ilmoittaudu kerhorakennuksemme sisätiloissa kassalle. Saat hyppyä koskevia papereita sekä terveydentilavakuutuksen. Terveydentilavakuutuksen kysymyksiin kyllä -vastanneilta, sekä kaikilta yli 60-vuotiailta hyppääjiltä vaaditaan aina lääkärin todistus hyppykunnosta. Tämän jälkeen, kun paperit on tarkastettu, pääset tandemhyppymestarimme hellään huomaan! Hän pitää sinulle noin 15-30 minuutin mittaisen maakoulutuksen, sekä saat varusteet hyppyä varten. Oma vaatetuksesi kannattaa olla rento ja säänmukainen. Suosittelemme laittamaan kengät, jotka pysyvät tukevasti jalassa. Saat yllesi haalarin suojaamaan omia vaatteitasi. Kaiken kaikkiaan aikaa hyppyyn sekä valmisteluihin kannattaa varata reilu 2 tuntia.

3. Hyppyyn sisältyy videokuvaus.
Tandemhyppymestarilla on GoPro-kamera mukana hypyllä.

4. Hypyillä on aina säävaraus.
Jos sääolosuhteet eivät ole otolliset hypylle, voimme joutua sopimaan hypylle uuden ajankohdan.


Hypätessäsi tandemhypyn, liityt myös Turun Laskuvarjourheilijoiden jäseneksi. Ensimmäisen vuoden jäsenmaksu kuuluu tandemhypyn hintaan, joten jos jatkat itsenäiseen hyppäämiseen samana kesänä, vähennetään kuluvan vuoden jäsenmaksu kurssimaksusta.

Turun tandemhyppyihin liittyvissä kysymyksissä voit laittaa sähköpostia osoitteeseen:
info@tlu.fi

VARAA AIKA HYPYLLE!

Tästä ostoksille
VERKKOKAUPPAAN