Hyppääjille

Kerhon oma Cessna 185 OH-DAK kuljettaa 5 hyppääjää tehokkaasti ja turvallisesti hyppykorkeuteen 1200 – 3000m.

Ohjeet

Tämä ohje ei koske tandemeita! Ennen hyppytoimintaa Turussa, tutustu seuraaviin:

HYPPYTOIMINTAOHJE – Luettava ennen kauden 1. hyppyä

POKASOFTA JA WAIVER – Löytyy osoitteesta members.skydiveturku.fi HUOM! Itserekisteröityminen ei ole vielä käytössä, joten lähetä sähköpostia info@tlu.fi, niin sinulle luodaan tunnukset. Tunnusten saamisen jälkeen voit täyttää sähköisen waiverin ja ladata rahaa hyppytilillesi. Saapuessasi paikalle, sähköinen waiver tarkastetaan ja pääset pokautumaan.

MAAHENKILÖOHJE

Jäsenmaksu

Vuoden 2024 jäsenmaksu on 75€.
Jäsenmaksu maksetaan verkkokaupassa, täällä: https://skydiveturku.mycashflow.fi/

Vierailijat

Kaik vierailijat on tervetulleita! Hyppääminen Turussa ei vaadi kuluvan kauden jäsenyyttä, vaikka onkin toki suositeltavaa. Mutta kuten kaikkille muillekin, waiverin kaikki ehdot ovat sitovia. Voit tutustua waiveriin yllä. Waiver täytetään hyppyohjelmassa, ota yhteyttä info(at)tlu.fi ja pyydä tiliä.
Olethan etukäteen yhteydessä, mikäli mielit yöpyä kerholla.

Fasiliteetit

Kerholta löytyy:
– reilusti yhteistä sisä- ja ulkotilaa
– sisäpakkaushalli
– keittiö
– kioski (käteis- ja korttimaksu)
– pari sisävessaa
– suihkut
– sauna
– iso parkkipaikka
– teltat ja matkailuautot mahtuu pihalle
– koulutustilat
– tarvittaessa bunkkari

Jäseneksi

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö, joka sitoutuu noudattamaan Yhdistyksen sääntöjä ja päätöksiä.
Kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka sitoutuu noudattamaan Yhdistyksen sääntöjä ja päätöksiä, ja joka haluaa tukea Yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kannattajajäsen ei voi tulla valituksi Yhdistyksen toimielimiin.

Varsinaiset jäsenet ja kannattajajäsenet hyväksyy hakemuksesta Yhdistyksen johtokunta. Varsinaisilta jäseniltä ja kannattavilta jäseniltä perittävän liittymismaksun ja vuotuisen jäsenmaksun suuruudesta erikseen kummallekin jäsenryhmälle päättää syyskokous.

Liity jäseneksi täyttämällä jäsenhakemus täällä

Säännöt

Tästä pääset lukemaan Turun Laskuvarjourheilijat ry:n säännöt.

Viesti johtokunnalle

Tähän voit jättää viestin, risuja, ruusuja, tai mitä tahansa infottavaa johtokunnalle. Voit jättää viestin anonyymina tai yhteystiedoilla.