Tandemhyppy

Haluatko toteuttaa unelmasi vapaasta pudotuksesta? Kokenut hyppymestari huolehtii hypyn turvallisuudesta ja ohjaa varjoa sametinpehmeästi laskeutumiseen saakka. Tandemypyt hypätään pääsääntöisesti 3-4 km:n korkeudesta ja vapaapudotuksessa vauhtia kelataan karvan yli 200 km/h. Kiihtyvyys on ripeää, sillä nopeus saavutetaan kuudessa sekunnissa. Hyppymestari myös kuvaa videon hypystä. Video hypystäsi editoidaan ja saat sen itsellesi, ja laittaa vaikkapa myös youtubeen tai facebookiin!

Tandemhyppy on helppo ja nopea tapa kokea laskuvarjohyppy. Vaatimuksena on että hyppäämään ilmestyy perusterve vähintään 15 vuotias (alle 18-vuotiaalta vaaditaan huoltajan suostumus), alle 100-kiloinen selväpäinen ihminen. Järjestämme laskuvarjohyppytoimintaa jäsenillemme, ja tandemkurssimaksuun sisältyykin kuluvan vuoden jäsenmaksu. Sen jälkeen kaikki kerholaisten edut ovat käytössäsi ja olet tervetullut kerhon tapahtumiin! 🙂 Tandemhyppyjä hypätään huhtikuusta lokakuuhun. Kesän parhaat viikonloput varataan jo hyvissäajoin etukäteen joten varaus kannattaa tehdä ajoissa, jos haluat hypyn tietylle päivälle. Toki aina voit soittaa tai tulla paikanpäälle, ja kysyä milloin olisi seuraava mahdollisuus.

Tandemhyppykurssin hinta on 399,00 eur

MITÄ MUKAAN TANDEMHYPYLLE?

Jos haluat tandemhypylle 48 tunnin sisällä, tiedustele asiaa puhelimitse (arkisin klo 16-21 ja viikonloppuisin klo 11-21) numerosta 044 737 6400.

Turun tandemhyppyihin liittyvissä kysymyksissä voit laittaa sähköpostia osoitteeseen:
info@tlu.fi

VARAA AIKA HYPYLLE!

Tästä ostoksille
VERKKOKAUPPAAN