Tandemhyppy

Haluatko toteuttaa unelmasi vapaasta pudotuksesta? Kokenut hyppymestari huolehtii hypyn turvallisuudesta ja ohjaa varjoa sametinpehmeästi laskeutumiseen saakka. Tandemypyt hypätään 3000 metrin korkeudesta ja vapaapudotuksessa nopeus on hiukan yli 200 km/h. Kiihtyvyys on ripeää, sillä nopeus saavutetaan kahdeksassa sekunnissa. Hyppymestari myös kuvaa videon hypystä. Video hypystäsi editoidaan ja saat sen itsellesi ja voit vaikkapa julkaista sen vapaasti youtubessa tai facebookissa!

Tandemhyppy on helppo ja nopea tapa kokea laskuvarjohyppy. Vaatimuksena on että hyppäämään ilmestyy perusterve vähintään 15 vuotias (alle 18-vuotiaalta vaaditaan huoltajan suostumus), alle 100-kiloinen selväpäinen ihminen. Järjestämme laskuvarjohyppytoimintaa jäsenillemme ja tandemkurssimaksuun sisältyy kuluvan vuoden jäsenmaksu. Sen jälkeen kaikki kerholaisten edut ovat käytössäsi ja olet tervetullut kerhon tapahtumiin! Jäsenyys ei sido jatkamaan hyppyharrastusta tulevina vuosina. Tandemhyppyjä hypätään huhtikuusta lokakuuhun. Kesän parhaat viikonloput varataan jo hyvissä ajoin etukäteen, joten varaus kannattaa tehdä ajoissa, jos haluat hypyn tietylle päivälle. Toki aina voit soittaa tai tulla paikanpäälle ja kysyä milloin olisi seuraava mahdollisuus.

Tandemhyppykurssin hinta on 399,00 eur

Tandemhypyn voi maksaa lahjakortilla, liikunta- / virikekorteilla sekä yleisimmillä maksukorteilla. Emme vastaanota käteistä.

Miten pääsen hyppäämään?

1. Tarkista hypyn terveydentilavaatimukset.
Kun saavut kerholle, pääset ensimmäiseksi täyttämään tandemoppilaan terveydentilavakuutuksen, jolla osoitat terveydentilan olevan riittävä hypyn suorittamiseksi. Epäselvissä tilanteissa kannattaa olla yhdeydessä puhelimitse tai sähköpostitse ennen hyppyä, tai vaihtoehtoisesti tulla paikan päälle keskustelemaan tilanteesta.

2. Tutustu, mitä tarvitset mukaan tandemhypylle

3. Varaa aika hypylle!
Pääset varaaman ajan ajanvarauskalenterista


Lahjakortti hypylle

Lahjakortin hypylle voi ostaa VERKKOKAUPASTAMME


Katso huima video miltä tandemhyppy Turussa näyttää!